eur:
393
usd:
367.37
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Megvan a NAV új vezetője

Az adóügyekért Izer Norbert eddigi helyettes államtitkár felel majd a Pénzügyminisztériumban, így a szakpolitikus lesz az adóhatóság legfőbb irányítója is.

Az államtitkár további lépéseket ígért az adóadminisztráció csökkentésében – az adóhatóság mind több feladatot vesz majd át az adózóktól. Emellett Izer Norbert hatákonyabb együttműködést ígért az adószakma képviselőivel - írta a Világgazdaság.

A NAV eddigi vezetője, Tállai András miniszterhelyettesként a parlamenti és kormányzati ügyeket viszi majd. Varga Mihály pénzügyminiszter köszönetet mondott neki a NAV ügyfélbaráttá történú alakításában.

A 37 éves Izer Norbert a Budapesti Értéktőzsdének dolgozott, majd a PricewaterhouseCoopers magyarországi kirendeltségénél volt adótanácsadó. Az előző ciklusban a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára volt.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 08:31
2024. április 24. 07:13
×
×
×
×