eur:
387.01
usd:
358.76
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác
Rendőrök szállják meg a magyar bankokat

Rendőrök szállják meg a magyar bankokat

A készenléti rendőrök tesztet hajtanak végre a hazai bankfiókokban.

Szerdán a Készenléti Rendőrséggel, a készpénzellátás szempontjából kiemelt jelentőségű kereskedelmi bankokkal és a Magyar Posta Zrt-vel együttműködve készpénzszállítási üzletmenet-folytonossági tesztet hajt végre az MNB - derül ki a jegybank közleményéből.

Az MNB – egy nem várt rendkívüli helyzet fellépése esetére – a lakossági készpénzellátás biztosításához szükséges folyamatokat modellezi. E rendszeresen, többévente ismétlődő gyakorlat végrehajtása alkalmával az állampolgárok egyes budapesti és nagyobb vidéki városokban levő bank- és postafiókok környezetében szerdán a szokásosnál több, a tesztelésekben részt vevő rendőr jelenlétét tapasztalhatják.

A teszt lebonyolítása az érintett bank- és postafiókokban mindössze néhány percig tart, és a fióki ügymenetet nem zavarja meg.

Címlapról ajánljuk

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 13. 20:34
×
×
×
×