INFORÁDIÓ 
2020. július 6. hétfő
Csaba

quaestra

befektetés

mlm

piramisjáték

200-300 százalékos hozamot ígérnek, de vajon hogyan?

InfoRádió

Van egy rejtélyes, zöld-foki mikrovállalat, amelyik saját bevallása szerint a Tesla, a Facebook és az Alibaba tőzsdére vitele mögött állt, 200-300%-os hozamot hoz évente és minden pénteken fizet. A neve pedig Quaestra.

A Portfolio.hu egyik olvasója hívta fel a figyelmet a Questra World re; a spanyol székhelyű MLM (multi-level marketing) cég az Atlantic Global Asset Management, egy zöld-foki "alapkezelő" befektetéseit értékesíti.

Az Atlantic Global magát egy innovatív, alacsony költségekkel és remek szakemberekkel dolgozó alapkezelőként hirdeti, a cég elvileg

  • a világ "leggyorsabban növekvő" vállalatanak részvényeit, kötvényeit és opciós szerződéseit adja-veszi,
  • cégeket visz a tőzsdére,
  • faktoringgal és refinanszírozással is foglalkozik.

Pár konkrét befektetési sztorival is illusztrálják a tevékenységüket, 300-500%-os hozamot ígérnek. Ha ez nem lenne elég vonzó, azt kis kijelentik, hogy saját bevallásuk szerint akár 3000%-os hozamot is el tudtak már érni (azt nem közlik, hogy ez milyen időtávon sikerült).

A Questra egészen konkrét hozamelvárásokat is megfogalmaz, és szokatlan módon a nyereséget heti  szinten írják jóvá az ügyfeleik számláira. Egyéb furcsaságokat és hiányzó adatokat, biztosítékokat is találtak a befektetési formáról többet megtudni vágyók. Megkérdőjelezhető hitelességűek a lap szerint azok a befektetési sztorik is, amelyekkel az ügyfeleiket csábítják.

A kétes hitelességű befektetési őrület főleg Oroszországban hódít, de hazánkban is felütötte már a fejét.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018