eur:
392.66
usd:
367.6
bux:
66277.92
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Hatalmas összeget kaszált tavaly a Szerencsejáték Zrt.

A cég becslése szerint tavaly a teljes árbevétel 44 százaléka származhatott sportfogadásból, a forgalom 2012 és 2015 között a két és félszeresére, közel 130 milliárd forintra nőtt – írta a Világgazdaság.

A dinamikus bővülés arra vezethető vissza, hogy 2016-ban a labdarúgó-Európa-bajnokság hatására megnövekedett a kereslet a bukmékeri fogadások iránt, de a fogadópontok terjedése, az információs és tartalomszolgáltatási fejlesztések is hozzájárulhattak a kedvező folyamathoz - foglalta össze a Világgazdaság.

A totó, a góltotó, a tippmix és a tippmix­pro játékokból álló termékpalettánál változatlanul a hagyományos, papíralapú játék a népszerűbb, de az online platform is lendületesen növekszik. A szelvények 22 százalékát már 2015-ben is az interneten töltötték ki a játékosok, ez az arány tavaly a 35 százalékot is elérhette.

A társaságnak nincsenek adatai arról, milyen hatással volt a forgalomra az illegális fogadási oldalak blokkolása, de egyetért azzal, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal két év alatt 342 engedély nélkül működő portált tett elérhetetlenné, illetve sújtott több százmillió forintos büntetéssel, hiszen ezek az irodák Magyarországon nem fizetnek sem adót, sem járulékokat.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a kriptoeszközökkel, előadóinkkal arra keressük majd a választ, hogy az elmúlt hónapok ralija után mibe érdemes még befektetni, melyik coinban van a legnagyobb fantázia. Az eseményen előadást tart egy olyan trader, aki már hat éve kizárólag kriptoeszközök kereskedéséből él.  Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 07:57
×
×
×
×