eur:
390.65
usd:
364.14
bux:
68411.47
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Shopline-csomagok postán és benzinkúton

Országos lefedettségűvé vált a Shopline hálózata, miután a Magyar Postával, a Mollal és az OMV-vel szerződést kötött a társaság. A Shopline elnök-vezérigazgatója azt mondta: mostantól ezeken a benzinkutakon, illetve a postahivatalokban is átvehetőek a megrendelt könyvek, illetve más termékek.

Jelentős bővítést hajtott végre a Shopline az átvételi hálózatában, bevonták ugyanis az átvételi pontok körébe a Magyar Postát, illetve a Mol/OMV kúthálózatot - mondta az InfoRádiónak a cég elnök-vezérigazgatója, aki hozzátette: ezzel 3500 átvételi pontnál is több működik, amely országos lefedettséget jelent.

A fejlesztésnek köszönhetően a vásárlóknak a lakóhelyhez közeli pontokat tud ajánlani a Shopline. Az árazásban különbségek vannak: a legdrágább, ha futárral kérjük a szállítást. A Posta közepes árkategória lesz, de megmaradnak az ingyenes átvételi pontok.

Sőt - emelte ki Starcz Ákos - bővülnek az ingyenes átvételi helyek, ugyanis mobil konténerekből is fel lehet majd venni a megrendelt árut. Ezek a klasszikus hajókonténerek a bevásárlóközpontok parkolójában lesznek megtalálhatóak, szám szerint négy a fővárosban - emelte ki a Shopline elnök-vezérigazgatója.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Számos konfliktus zajlik jelenleg a világban, amelynek egyelőre nem látszik a megoldása. A nyílt fegyveres összecsapások a világ nagy részének többnyire nem áll érdekében, ezért ilyenkor viszonylag hamar felbukkannak azok a szereplők, akik megpróbálnak közvetíteni a szemben álló felek között. A 21. században egyre gyakrabban merül fel a hasonló ügyeknél a Perzsa-öböl apró olajmonarchiája, Katar neve. Emögött pedig hosszas építkezés, de komoly stratégiai célok is felmerülnek. Elemzésünkben annak járunk utána, hogy pontosan mi motiválja Dohát a békés rendezések elősegítésében és mit nyerhet ezzel pontosan az ország.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×