eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Kötelező a rekorddöntés? - Brutális tarifakedvezmények

Váratlanul nagy mértékben esnek tovább a jövő évi kötelező felelősségbiztosítási átlagdíjak - állapítja meg Lantos Lóránt, a kotelezo.hu portál vezetője. A megismert feltételek mellett szinte biztos, hogy meghaladja majd a tavalyi 1,5 milliós rekordot a váltások száma.

A meghirdetett díjtarifákkal kapcsolatban Lantos Lóránt, a kotelezo.hu internetes portál vezetője az idei kötelező-tarifák kapcsán a következő tendenciákat emeli ki:

Váratlanul nagy mértékben esnek tovább a jövő évi kötelezős átlagdíjak. Még az eddig is igen nyomott áron biztosított vidéki, idősebb autósok (a biztosítók leginkább kedvelt ügyfelei) is sok esetben további 25-30 százalékot spórolhatnak tavalyi díjaikhoz képest.

Az idei kampány legnagyobb nyertese egyértelműen az újonnan belépő Astra Biztosító lehet, amely a kategóriák többségében a legjobb ajánlatokat nyújtja. A nagy kérdés most az, bíznak-e az autósok egy új, eddig ismeretlen szereplőben, vagy inkább a második legolcsóbb, ám ismert szereplő mellett döntenek?

A váltók száma a most megismert feltételek mellett szinte biztos, hogy meghaladja majd a tavalyi 1,5 milliós rekordot.

A tavalyinál több mint 50 százalékkal terjedelmesebb az idei tarifatáblázat, melyen eddig nem látott mértékű kedvezmények is szerepelnek: ezek összességében egy-egy autós alapdíját akár 70 százalékkal is csökkentik.

Dacára a jóval bonyolultabb tarifarendszernek, az autósok dolga semmiben sem változik a tavalyihoz képest: az online alkuszok kalkulátorán néhány perc alatt a tavalyival egyező módon, egyértelműen kiválaszthatják a számukra ideális konstrukciót. Bár a korábbi biztosítások felmondására csak november 2-ától van mód, a kotelezo.hu oldalán már holnap (vasárnap) estétől bárki kiszámolhatja jövő évi kötelezőjét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×