eur:
387.01
usd:
356.43
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Arculatot vált az OTP Bankcsoport

Új megjelenéssel, márkastratégiával és logóval jelentkezik péntektől a legnagyobb magyar bank - jelentette be a bankcsoport ügyvezető igazgatója. Balogh Gabriella közölte: a zöld szín marad, de a pénzintézet nevét csupa kisbetűvel írják majd.

Az ügyvezető igazgató szerint sokat fejlődött az OTP az elmúlt évtizedben, a bankcsoport most új megjelenéssel, márkastratégiával és logóval jelentkezik. Balogh Gabriella közölte: a változás egyik jele, hogy az OTP nevet péntektől csupa kisbetűvel írják.

A zöld színhez a társaság ragaszkodott, mivel Magyarországon ez alapvetően a bankhoz kötődik, s nemzetközileg sem foglalt még olyan mértékben mint más színek. Balogh Garbiella szerint a direktkommunikációs eszközök segítségével a változás bevezetésének költsége bankcsoport szinten 1 milliárd forint alatt lehet.

Péntektől új logó

Az új logó péntektől lép hatályba, s nem csak az OTP Bankra, hanem az egész csoportra érvényes lesz, így érinti a nemzetközi érdekeltségeket is. A váltás tavasszal kezdődik Romániában, Szerbiában és Horvátországban, majd nyáron Szlovákiában folytatódik. Bulgáriában csak az arculat frissítésére kerül sor.

Az OTP ügyvezető igazgatója közölte: az új logó bevezetése egy integrált kampány keretében pénteken indul. A kampány keretében a Millenáris Parkban megnyílik a "Bizalompark". Megindul a bankfiókok átalakítása, és átalakulnak az ATM-ek is.

A bankfiókok átalakítása szorosan illeszkedik a bankfiókok felújítási hullámához, amelynek keretében idén 70 bankfiókot újítanak fel teljesen. A teljes fiókhálózat átalakítása 2008 végére befejeződik Magyarországon, négy külföldi országban az összes fiók megújul az idei év végére.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×