eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Hibásak a győri AUDI-motorok?

Egy szlovák gazdasági napilap értesülése szerint hibásak a győri Audi Hungáriától érkező motorok, amelyeket a pozsonyi Volkswagen autógyárban szerelnek be a VW Touareg és az Audi Q7-es modellekbe.

A cikk szerint a Pozsony melletti gyár óriásparkolója teljesen megtelt a hibás motorral felszerelt gépkocsikkal: mintegy kétezer ilyen autó vesztegel ott. Az újság három, egymástól független forrástól kapta az értesülést.

Andreas Meurer az AUDI szóvivője a lapnak megerősítette, hogy csaknem kétzer V8 FSI típusú hibás motorról van szó. Azt azonban nem részletezte, hogy a hiba milyen jellegű.

Korábbi lapértesülésekkel ellentétben a szóvivő azt állítja, hogy hibás autók nem kerültek forgalomba, ezért egy autót sem kell visszahívni. A gyár vezetése megtette a szükséges intézkedéseket,a hibás motorokat kicserélik.

További részleteket sem a VW pozsonyi, sem a gyár német központja nem árult el.

A szóvivő szerint a hibás motorok cseréjét rövidesen elvégzik, és miután ez a munka folyamatos lesz, néhány napon belül valamennyi autónál befejezik a hiba elhárítását.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×