eur:
367.90
usd:
344.09
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

Gyorsan nő az IT-biztonsági piac

Az amerikai IDC piackutató cég szerint Közép- és Közel-Keleten, Európában, valamint Afrikában (CEMA) a jövőben évi több mint 17 százalékkal nőnek a cégek IT biztonsági szoftverekre fordított kiadásai, ami messze meghaladja e régiók általános szoftverpiacának bővülését.

Az IDC hasonló növekedést vár Magyarországon is, ahol a biztonsági szoftverek piaca 2009-re eléri az 50 millió dollárt.

A információszolgáltatással és tanácsadással is foglalkozó cég mindezt annak kapcsán tette közzé kedden, hogy a 14 CEMA-régióbeli országot érintő "IDC IT Security Central and Eastern Europe 2006" nevet viselő konferenciasorozata február 7-én Magyarországra érkezik.

A Magyarországon már negyedik egymást követő évben megrendezendő esemény az IDC 2006-os roadshow-jának első állomása lesz.

A közzétett információk szerint a budapesti konferencián elemzők és iparági szakértők ismertetik, hogyan lehet a modern információtechnológiát a leghatékonyabban igénybe venni az informatikai rendszerek biztonsági szintjének növelésére.

Az előadók az üzleti működés, a stratégia, a technológia és az emberi viselkedés összefüggésében mutatják be a biztonság problémáit.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×