eur:
384.19
usd:
353.18
bux:
0
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

Meghaladta a 30 milliárd dollárt az online vásárlás az Egyesült Államokban

Több mint 30 milliárd dollárt költöttek internetes vásárlásra az amerikaiak a karácsonyi ünnepek előtt. Ez 30 százalékkal haladja meg a tavalyit.

A több kutatócsoport együttes felméréséből az is kiderült, hogy leginkább a számítástechnikai cikkek online vásárlása nőtt meg. Az amerikaiak nagyjából 5 milliárd dollárt költöttek ilyen berendezésekre.

Jelentősen nőtt az elektronikai cikkek forgalma is, a legtöbbet azonban – 5,3 milliárd dollárt - ruhákra fordították az Egyesült Államokban. Könyveket 3 milliárd dollárért vettek az amerikaiak az Interneten.

A játékok vásárlása 9 százalékkal csökkent a tavalyi értékhez képest.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Francia katonák mennek Ukrajnába, a NATO átlépi az oroszok vörös vonalát - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Francia katonák mennek Ukrajnába, a NATO átlépi az oroszok vörös vonalát - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Franciaország katonai kiképzőtiszteket küld Ukrajnába, első körben azért, hogy szemügyre vegyék az ország katonai képzési infrastruktúráját, vélhetően előkészítve ezzel egy hosszabb távú, nem harctéri küldetést. A NATO parlamenti gyűlése támogatja az ukrán hadsereg által használt nyugati fegyverek Oroszország területe elleni használatát és az ezt tiltó korlátozás feloldását kérik a tagállamoktól - Oroszország számára ez egy vörös vonal átlépését jelenti. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×