eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 13. szombat Jenő
Nyitókép: Unsplash

Hasznos új funkció érkezett a Messengerre, sok időt takaríthat meg

Végre lesz lehetőség "elmenteni" üzeneteket arra az esetre, ha később vissza szeretnénk őket keresni, de nem akarunk hosszasan visszafelé görgetni.

Nagyon hasznos új funkció bukkant fel a Messenger üzenetküldő szolgáltatás mobilos verziójában: végre rögzíthetők a számunkra fontos/hasznos üzenetek, amelyek így a jövőben (vissza)keresés nélkül, pár érintéssel szinte azonnal megtalálhatók - írja a 24.hu.

Ehhez nincs egyéb teendőnk, mint kiválasztani az adott üzenetet, nyomva tartani rajta az ujjunkat, és a felugró menüben kiválaszthatjuk a "Rögzítés" opciót. Ez a művelet küldött és fogadott üzenetekkel is egyaránt elvégezhető, és minden esetben megjelenik felettük egy kis rajzszög-ikon.

Az elmentett üzenetek ezután a jobb felső sarokban található ikonra nyomva (egy körben található i betű), a "Rögzített üzenetek megtekintése" menüpontban kereshetők vissza. Akár több is, hiszen annyi üzenetet rögzítünk, amennyit csak akarunk.

Pillanatnyilag mindössze annyi korlátozás fedezhető fel, hogy a funkció csupán a telefonokon működik, a böngészős változatban (még) nem, illetve hogy csak a két személy között zajló, privát beszélgetésekben használható a funkció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Tegnap az amerikai inflációs adatok közlését követően egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét Amerikában, az esést a Nasdaq vezette: a főként technológiai cégeket tömörítő index több mint 2 százalékot zuhant.Ezt követően Ázsiában is főként estek a tőzsdék: az esést a jappán Nikkei vezette. Ennek ellenére Európában jó hangulatban telik a kereskedés, a vezető indexek erősödnek, és a BUX is felfelé vette az irányt, délután pedig már Amerikában is emelkednek a tőzsdék a csütörtöki esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×