eur:
396.44
usd:
370.69
bux:
71152.76
2024. június 27. csütörtök László
Nyitókép: Unsplash

Hasznos új funkció érkezett a Messengerre, sok időt takaríthat meg

Végre lesz lehetőség "elmenteni" üzeneteket arra az esetre, ha később vissza szeretnénk őket keresni, de nem akarunk hosszasan visszafelé görgetni.

Nagyon hasznos új funkció bukkant fel a Messenger üzenetküldő szolgáltatás mobilos verziójában: végre rögzíthetők a számunkra fontos/hasznos üzenetek, amelyek így a jövőben (vissza)keresés nélkül, pár érintéssel szinte azonnal megtalálhatók - írja a 24.hu.

Ehhez nincs egyéb teendőnk, mint kiválasztani az adott üzenetet, nyomva tartani rajta az ujjunkat, és a felugró menüben kiválaszthatjuk a "Rögzítés" opciót. Ez a művelet küldött és fogadott üzenetekkel is egyaránt elvégezhető, és minden esetben megjelenik felettük egy kis rajzszög-ikon.

Az elmentett üzenetek ezután a jobb felső sarokban található ikonra nyomva (egy körben található i betű), a "Rögzített üzenetek megtekintése" menüpontban kereshetők vissza. Akár több is, hiszen annyi üzenetet rögzítünk, amennyit csak akarunk.

Pillanatnyilag mindössze annyi korlátozás fedezhető fel, hogy a funkció csupán a telefonokon működik, a böngészős változatban (még) nem, illetve hogy csak a két személy között zajló, privát beszélgetésekben használható a funkció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×