eur:
395.01
usd:
368.65
bux:
70441.16
2024. június 24. hétfő Iván
Auto accident involving two cars on a city street; baleset karambol ütközés biztosítás kgfb
Nyitókép: boonchai wedmakawand/Getty Images

Rémálom az M7-esen, de az a súlyos, ami a baleset után jött – videó

Amellett, hogy a figyelmetlen sávváltással balesetet okozott a vétkes sofőr, rengetegen hajtottak el a helyszín mellett megállás nélkül.

Még áprilisban történt a baleset az M7-es érdi emelkedőjénél. A belső sávban érkezőnél a sebességgel volt gond, míg a középső sávban haladó szürke autónál a hirtelen és veszélyes sávváltással - írja a vezess.hu.

Mint az a MKIF Zrt. által közzétett videón látszik, a belső sávban érkező autós az utolsó pillanatban próbálta menteni a helyzetet, hirtelen sávot váltott, majd két sávval odébb a zajvédő falhoz csapott egy teljesen vétlen autóst.

A felvételen szereplő autók nagy része a segítségnyújtást is elmulasztotta, köztük a baleset (egyik) okozója is.

Az autópálya-kezelő a videó mellé közzétett üzenetben hangsúlyozza: aki nem nyújt tőle elvárható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétség miatt akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

A forgalomfigyelő kamera által rögzített képsorokat itt tekintheti meg:

Címlapról ajánljuk

Indulhat a számolgatás - Most napokon át fotelszurkoló a magyar labdarúgó-válogatott

Marco Rossi csapata nincs most könnyű, de lehetetlen helyzetben sem, a magáét megtette, 3 ponttal legalább az esélyt megteremtette magának azzal, hogy a nyolcaddöntőben folytassa a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon. És akkor most indul a matekóra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 24. 04:24
×
×
×
×