eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Egy napozó férfi a keszthelyi strandon 2018. április 21-én.
Nyitókép: Varga György

Nyugodt pihenésre vágyik? Ha most megy szabira, jól megkapja!

Egyre érezhetőbb lesz a felfrissülés, a hétvégére a hőség is megszűnik. Eső, zápor, zivatar még vasárnap hajnalig előfordulhat, majd ezt követően nyugodtabbra fordul az idő.

Éjszaka nyugat, délnyugat felől felhősödés kezdődik, amely péntek napközben tovább folytatódik északkelet felé, de legalább pár órára szinte mindenütt, délen, délnyugaton akár több órára is kisüthet a nap.

A Dunántúl nyugati, délnyugati részein növekszik a csapadékhajlam, napközben pedig az országban többfelé, több hullámban várható zápor, zivatar, illetve északon eső is.

Erős, viharos széllökések csak zivatarok környezetében lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 15 és 20 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 24 és 34 fok között alakul, hűvösebb a tartósabban csapadékos északi, északkeleti részeken, melegebb a déli határ közelében lehet.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×