eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Nyitókép: police.hu

Közlekedési változások és tanácsok - üzent a rendőrség a Magyar Nagydíj kapcsán

Péntek reggel vette kezdetét a Formula 1 Magyar Nagydíj, a fokozott rendőri jelenlét folyamatos Mogyoród térségében.

A rendezvényre nagyszámú érdeklődő érkezése várható a következő napokban, így a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tanácsokat adta a gépjárművel érkezők számára.

Aki a versenyhétvége alatt az M3 autópálya irányából Mogyoródra tart - nem a versenypályához -, az lehetőség szerint az autópályáról Szada felé hajtson le a hosszabb várakozás elkerülése érdekében.

Azoknak a nézőknek, akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, javasolják, hogy a Hungaroringet a 3-as számú főút használatával, Kerepes és Szilasliget irányából közelítsék meg.

Az M0 autóút irányából érkező autósoknak javasolt az M31 autópálya, majd 3-as számú főút vagy M3 autópálya útvonal használata.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről, a pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×