eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Nyitókép: Pixabay

Rossz hír az Outlook-használóknak

Szűkösebbre vette a figurát a Microsoft.

A cég saját szempontjából költséghatékony lépést jelentett be: februártól összevonja a Microsoft 365 termékcsalád által használt tárhelyeket. Ez a gyakorlatban leginkább azt jelenti, hogy a webes Outlook levelezőrendszer e-mailjeinek csatolmányai a OneDrive felhőtárhely kapacitásába fognak beleszámítani a határidő után - írta az Origo.

Ráadásul ha a felhasználók teljesen felélik a OneDrive-ban lévő tárhelyüket, akkor nemhogy küldeni nem tudnak majd e-maileket az Outlookban, de fogadni sem lesznek képesek újakat - függetlenül attól, azoknak van-e csatolmánya vagy sincs.

A cég szerint a szükségtelenül őrizgetett csatolmányok törlésével hely szabadítható fel a OneDrive-on, ha valaki ingyen szeretné használni a szolgáltatásokat. Ha pedig ez nem elég, akkor fizetnie kell a OneDrive tárhely bővítéséért.

Címlapról ajánljuk
Marco Rossi: Egy hajóban evezünk

Marco Rossi: Egy hajóban evezünk

Este kilenctől Stuttgartban, Skócia ellen játssza harmadik csoportmérkőzését a magyar válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon. A továbbjutási remények csak győzelemmel éltethetők tovább. De mire lehet számítani Marco Rossi válogatottjától második stuttgarti mérkőzésén?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×