INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

e-mail

2019.07.03. 18:45

Kémszoftver kerül a kínai tartományba látogatók telefonjára

Kémszoftvert telepítenek a gyanútlan turisták telefonjaira – ezzel vádolja a Guardian című brit lap a kínai határőröket. A lap szerint az alkalmazás az e-mailek, SMS-ek és kontaktlisták adatait tudja ellopni és ezzel figyelni lehet az adott személy mozgását. Szvetnik Endre összefoglalója.
2018.03.24. 14:20

Ha használja a céges levelezést, ezt tudnia kell

Szabályoznia kell a munkahelyi elektronikus levelezés kezelését és ellenőrzését a munkaadónak. Például azt is, hogy lehet-e használni magáncélra a céges email fiókot. A részletekről Szopkóné dr. Horváth Ildikó ügyvédet kérdeztük.
2017.09.19. 10:49

Törölje, ha ilyen levelet kap a Telekomtól

Csalók hamis e-mailben fizetési felszólítást küldtek a Magyar Telekom nevében, és a számlatartozás ürügyén, egy a Magyar Telekom honlapját utánzó weboldalra irányították az e-mail listán szereplőket, ahol a bejelentkezési adatok, illetve banki adatok megadását kérték a címzettektől. A Telekom azonnal megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket.
2017.07.12. 12:18

Jól kitolt apjával az ifjabb Trump

„Ha ezt mondod, akkor imádom!” – így kommentálta Donald Trump elnök fia egy orosz ügyvéd ajánlatát, aki kompromittáló anyagokat akart átadni neki Hillary Clinton demokrata elnökjelöltről a tavalyi kampány idején. Az ifjabb Trump most kénytelen volt nyilvánosságra hozni a kérdéses emaileket, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel apját.
2016.11.07. 06:16

Nem indít eljárást az FBI Hillary Clinton ellen

Nem indul bűnvádi eljárás Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje ellen az újabban feltárt e-mailek miatt - jelentette be vasárnap meglehetősen váratlanul James Comey, az FBI igazgatója.
2016.10.29. 09:29

Újab fordulat a Clinton-ügyben

Donald Trump, republikánus elnökjelölt szerint komoly, a Watergate-botránynál is jelentősebb dolog lehet a háttérben, ha az FBI újra nyomozást indított Hillary Clinton emailjeinek ügyében, vetélytársa, Hillary Clinton tényeket követelt az FBI-tól.
2016.10.06. 07:00

Saját felhasználói ellen kémkedett a Yahoo

Az amerikai titkosszolgálatok megbízásából saját ügyfelei emailjeit fésülte át a Yahoo internetes cég. A vállalat körül még nem csitult el a masszív adatlopási botrány, most máris itt egy másik.
2016.08.08. 12:08

Clinton emailjei buktatták le a kivégzett iráni atomtudóst?

Visszatért a hazájába, kémkedés miatt kivégezték. Az iráni hatóságok megerősítették, hogy felakasztották Sahram Amiri atomfizikust, aki rejtélyes módon tűnt el több éve, majd utazott haza az Egyesült Államokból. Egyes szakértők szerint Hillary Clinton emailbotránya is közrejátszhatott a halálában.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018