INFORÁDIÓ
2021. szeptember 18. szombat
Diána

e-mail

2021.05.03. 19:40

Váratlan túlterheléses kibertámadást szimuláltak – így vizsgáztak a tagok

Az Internet Szolgáltatók Tanácsával (ISZT) előzetesen egyeztetve, 2021. április 6-i kezdettel indított gyakorlaton egy olyan vészhelyzetet szimuláltak, amely során túlterheléses támadás éri az ISZT tagjainak birtokában lévő doménnév-kiszolgáló szervereket, valamint az ott tárolt adatok hitelességét is csorbítani szeretnék.
2021.03.10. 08:04

Hogyan írjunk tökéletes irodán kívüli üzenetet? (x)

Ha nyaralni megy, vagy beteg, és nincs lehetősége, vagy nem szeretné, hogy e-mailben elérjék, akkor hasznos az automatikus irodán kívüli üzenet típusú válasz, hogy a kapcsolattartóit ne tartsa fel a várakozás.
2020.07.13. 16:07

Visszaéltek a Debreceni Egyetem nevével

Ismeretlen személy vagy személyek a Debreceni Egyetem nevét és arculati elemeit felhasználva küldtek vírusos mellékletet tartalmazó e-mailt számos magyarországi címre.
2019.07.03. 18:45

Kémszoftver kerül a kínai tartományba látogatók telefonjára

Kémszoftvert telepítenek a gyanútlan turisták telefonjaira – ezzel vádolja a Guardian című brit lap a kínai határőröket. A lap szerint az alkalmazás az e-mailek, SMS-ek és kontaktlisták adatait tudja ellopni és ezzel figyelni lehet az adott személy mozgását. Szvetnik Endre összefoglalója.
2018.03.24. 14:20

Ha használja a céges levelezést, ezt tudnia kell

Szabályoznia kell a munkahelyi elektronikus levelezés kezelését és ellenőrzését a munkaadónak. Például azt is, hogy lehet-e használni magáncélra a céges email fiókot. A részletekről Szopkóné dr. Horváth Ildikó ügyvédet kérdeztük.
2017.09.19. 10:49

Törölje, ha ilyen levelet kap a Telekomtól

Csalók hamis e-mailben fizetési felszólítást küldtek a Magyar Telekom nevében, és a számlatartozás ürügyén, egy a Magyar Telekom honlapját utánzó weboldalra irányították az e-mail listán szereplőket, ahol a bejelentkezési adatok, illetve banki adatok megadását kérték a címzettektől. A Telekom azonnal megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket.
2017.07.12. 12:18

Jól kitolt apjával az ifjabb Trump

„Ha ezt mondod, akkor imádom!” – így kommentálta Donald Trump elnök fia egy orosz ügyvéd ajánlatát, aki kompromittáló anyagokat akart átadni neki Hillary Clinton demokrata elnökjelöltről a tavalyi kampány idején. Az ifjabb Trump most kénytelen volt nyilvánosságra hozni a kérdéses emaileket, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel apját.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018