eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Két gyerekével ugrott a mélybe egy nő

A drámai eset Temesváron történt.

Két gyerekével, egy hatéves kislánnyal és egy hároméves fiúval a karjaiban vetette a mélybe magát egy 33 éves nő Temesváron. Egy tízemeletes házból ugrottak ki, azt egyelőre nem tudni, hányadik emeletről.

A helyszínre kiérkezett mentősök az édesanyát és a kisfiút holtan találták. A kislány még élt, de végül nem tudták megmenteni – írja a Maszol.ro.

A rendőrség nyomozást indított.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×