eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Jön a kiadósabb csapadék - időjárási előrejelzés

Katyvasz - írta a változékony időjárásra való utalásként előrejelzése mellé közösségi oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szerdán többnyire erősen felhős, illetve borult lesz az ég, hosszabb felszakadozások inkább a nap első felében lehetnek. Az éjszaka képződő pára- és ködfoltok reggel fokozatosan megszűnnek. Délelőtt helyenként, késő délután, este egy hidegfront hatására a Dunántúlon már több helyen várható eső, zápor, ott egy-egy zivatar is előfordulhat, de utóbbira a Duna-Tisza köze déli részén is van esély. A keleti, északkeleti szél déliesre fordul, és időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Éjjel, csütörtök reggel jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég. Délelőttől északnyugat felől egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet, de a Tiszántúlon estig még inkább felhős idő lesz a jellemző. Ugyanakkor estétől nyugat felől fátyolfelhőzet érkezik. A nap első felében többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar, délután már főleg a Dunától keletre valószínű csapadék, majd estétől ott is egyre többfelé megszűnik. A déli szél egyre többfelé északira, északnyugatira fordul, és sokfelé élénk, a Dunántúlon helyenként erőslökések kísérik. A minimum-hőmérséklet 6, 14, a maximum 14, 20 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×