eur:
392.85
usd:
366.67
bux:
66780.71
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Waze

Rég várt hasznos funkciót kap a Waze

Az egyik, már bevált lehetőség a Google Térképből érkezik.

Miután megvette a Google a Waze-t, főként a Google Térképbe érkeztek olyan navigációs funkciók, amelyek korábban a Waze-ben már megvoltak. Most fordítva történik: a navigációs app megkapja a Google Térkép egyik leghasznosabb, nagyjából öt évvel ezelőtt bemutatott sávválasztó funkcióját, amelynek köszönhetően az autósok már jó előre tudhatják, hogy a következő elágazásnál – például egy autópálya lehajtójánál – melyik sávba kell besorolniuk ahhoz, hogy jó irányba haladjanak tovább – írta a hvg.hu.

Egy másik fejlesztésről is beszámoltak: a Waze alkalmazás mögött dolgozó mesterséges intelligencia a jövőben sokkal pontosabban tudja kiszámolni azt, hogy az autós várhatóan mikorra érkezik majd meg az úti céljához.

A két változás hamarosan minden Waze-alkalmazásban elérhető lesz, így érdemes azt frissíteni.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×