eur:
393.62
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Torlódás az M0-ás autóút déli szakaszának felújítási munkálatai miatt Dunaharasztinál 2018. szeptember 14-én. Új forgalmi rend lép életbe az M0-ás autóút déli szakaszának felújításánál, hogy csökkentsék a torlódásokat. A Hárosi Duna-hídon a munkaterület mellett az M1-es autópálya irányába az eddigi kettő helyett három forgalmi sáv, míg a Soroksári Duna-híd felé hosszabb gyorsítósávok segítik majd a közlekedőket.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezért lehet torlódás a következő napokban az M0-áson

A téli időjárás és a nagy forgalom miatt vált szükségessé a beavatkozás.

Az M0-s autóút déli szektorán a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló fejlesztési munkák kapcsán az ideiglenes sárga burkolati jelek felújító festését végzik a szakemberek, mivel a téli időjárás és a nagy forgalom miatt megkoptak.

Sávzárásra kell számítani a Soroksári híd és a Hárosi híd környezetében, illetve az M6-os autópálya csomópontja és Hárosi híd között is - áll a közleményben.

A munkálatokat mozgó terelés mellett végzik február 5-én, kedden, február 6-án, szerdán és február 7-én, csütörtökön reggel 10 óra és 15 óra között, illetve hétvégén reggel 8 óra és 16 óra között.

A munkálatok szervezésénél a szakemberek figyelembe vették a reggeli és délutáni csúcsidőket, illetve a pénteki csúcsforgalmat, így ezekben az időpontokban nem lesz munkavégzés.

A festési és száradási idő ütemenként 1-1,5 óra. Egy-egy ütem befejezése után a főpályáról időszakosan levonulnak a szakemberek, így az esetlegesen feltorlódott forgalmat elengedik. A munkavégzés a kedvező időjárás miatt lehetséges és a balesetek megelőzése szempontjából szükséges.

A közlekedőktől azt kérik a szakemberek, hogy utazás előtt tájékozódjanak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán az aktuális út- és látási viszonyokról, valamint forgalmi helyzetről.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×