eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Már most megtervezheti a karácsonyt

A Bookline mindig egy lépéssel előbbre jár: Magyarország vezető könyves webáruháza tudja, mely kiadványok lesznek idén a legideálisabb karácsonyi ajándékok. A következő hónapokban megjelenő sikerkönyvek már most, 20 százalékos kedvezménnyel előjegyezhetőek, így a vásárlónak később már nem kell aggódnia az ajándékozás miatt.

A Bookline-nal már most megtervezheti a karácsonyt: a webáruházban az elkövetkezendő hetekben megjelenő, borítékolhatóan sikerre ítélt könyvek egész sora előjegyezhető. Az egyik legjobban várt megjelenés nem meglepő módon Nyáry Krisztián Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv című "nyomtatott szerelemtérképe", amely a szerző hihetetlenül sikeres, rajongók ezreit vonzó Facebook-posztjait ülteti át könyvformába. A kötet olyan izgalmas tényekről rántja le a leplet, mint például, hogy Krúdy Gyula megszöktette és feleségül vette szeretője kiskorú lányát, illetve hogy Hatvany Lajos báró egy bordélyházban ismerte meg gyermekei anyját.

Titkokban és szerelmi szenvedélyben persze ezen kívül sem lesz hiány, hiszen szeptember végén érkezik E. L. James világsikerű Ötven árnyalat-trilógiájának 2. része, A sötét ötven árnyalata, majd ezt november utolsó napjaiban a 3. epizód, A szabadság ötven árnyalata követi. Úgy tűnik, ez a legek időszaka, hiszen a világ jelenleg legkeresettebb könyvének új részei mellett minden idők legolvasottabb regényének, Paulo Coelho Az alkimista című bestsellerének jubileumi kiadását is a kezünkbe vehetjük. A történelem legnagyobb átverései sem maradnak titokban: Eric Chaline az álnevek és világméretű csalások útvesztőjén kalauzolja végig az olvasót.

Az emlékezés fontos szerephez jut Arnold Schwarzenegger régóta várt életrajzi könyvében, az Emlékmásban is, amelyből mindent megtudhatunk a testépítő-terminátorból kormányzóvá avanzsált színészről. A sokszor lehetetlennek tűnő küldetések nem csak a terminátor szemszögéből tárulnak elénk, hiszen novemberben lát napvilágot a világhírű kalandor, Bear Grylls önéletrajza, a Tűzön, vízen át! is. A túlélés hivatásos mestere mindenről aprólékosan beszámol a három helyen eltört gerincétől a Mount Everest megmászásán át életének legveszélyesebb helyzetéig.

Szokatlan őszinteség jellemzi a bestsellerszerző Murakami Haruki Amire futás közben gondolok című új könyvét is, amely nem csak az író regényeiért rajongó olvasóknak tartogat meglepetést, hanem a hosszútávfutás profi bajnokainak is.

A hazai felhozatalból sokak kedvence lehet Vámos Miklós Szitakötője, amely a barátság és a nemzedék kérdéseit feszegeti. A thriller, horror műfajában többek közt A Kör-trilógia első kötete borzolja a kedélyeket, a gasztronómia terén pedig Joshi Bharat világkonyhájába nyerhetünk bepillantást a műsorvezető szakácskönyve révén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×