eur:
394.44
usd:
370.12
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Másodfokú figyelmeztetés a hőség miatt

A várható hőség miatt keddre Nógrád és Vas megye kivételével az egész országra másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A figyelmeztető előrejelzésében a meteorológiai szolgálat azt írta, hogy fokozódik a hőség. Kedden az ország nagy részén 24-27 fok közötti átlaghőmérséklet valószínű, a nap második felében viszont kis valószínűséggel kialakulhat zivatar az északnyugati, északi határvidéken - tették hozzá.

Ezzel együtt kedden túlnyomóan derült, napos idő várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Kisalföldön megélénkülhet, időnként megerősödhet az északnyugatira forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32, 37 Celsius-fok között alakul - írta a meteorológiai szolgálat a honlapján.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×