eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Meddig marad a hidegfront?

Egy hidegfront hatására az ország északnyugati részein lehet záporokra, zivatarokra számítani - közölte az InfoRádióval az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Vadász Vilmos azt mondta: a hét közepétől nem várható jelentős lehűlés, kellemes idő lesz.

Egy hidegfront hatására főként nyugaton és északon növekszik meg többször a felhőzet, és ott számíthatunk záporra, helyenként zivatarra, másutt többnyire napos idő valószínű - közölte az InfoRádióval az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Az ország nagy részén megnövekszik a felhőzet, több helyen lehet zápor, elsősorban délnyugaton zivatar is kialakulhat.

Vadász Vilmos kiemelte: szerdán napközben felszakadozik, csökken a felhőzet. Északon több, délen kevesebb lesz a napsütés - tette hozzá.

Futó zápor bárhol lehet, délelőtt délnyugaton még esőre is számíthatunk. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, időként megerősödik, zivatarban viharossá fokozódik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 22 és 27 Celsius-fok között alakul - mondta el a meteorológus.

Csütörtöktől eleinte túlnyomóan derült, napos idő lesz, majd többször erősen megnövekszik a felhőzet. Záporra és zivatarra is számítani lehet - tette hozzá.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×