eur:
389.42
usd:
363.23
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Rendőrautó és autóbusz ütközött össze Szegeden

Egy autóbusz és egy fogvatartottat szállító rendőrautó ütközött össze hétfőn késő este Szegeden; a balesetben ketten sérültek meg könnyebben - közölte kedd reggel a rendőrség.

A makói rendőrkapitányság munkatársai egy körözött zsarolót fogtak el, akinek őrizetbe vételét a bíróság rendelte el. Õt szállították át a szegedi kapitányság fogdájára, amikor - még tisztázatlan körülmények között - a rendőrautó összeütközött egy autóbusszal a Temesvári körút és a Derkovits fasor kereszteződésében - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A balesetben a rendőrautó sofőrje és a fogvatartott férfi könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba vitték. Az autóbuszon csak a sofőr utazott.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×