eur:
393.39
usd:
367.88
bux:
67247.96
2024. április 26. péntek Ervin

Bútorok égtek a zamárdi iskola tornatermében

Bútorok égtek a zamárdi általános iskola tornatermében vasárnap késő délután, személyi sérülés nem történt - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese

Pintér Sándor tájékoztatása szerint a sarokban tárolt bútorok kaptak lángra, a tüzet a siófoki tűzoltók oltották el.

Az ügyeletes elmondta: nem sokkal fél hat előtt kapták a riasztást, a tüzet gyorsan eloltották, így nem keletkezett nagyobb kár. Az utómunkálatok jelenleg még tartanak - tette hozzá Pintér Sándor, aki arról is beszámolt, hogy az épületben senki nem tartózkodott.

A tűz keletkezésének okát vizsgálják. A sonline. hu értesülése szerint a zamárdi iskolában árvízkárosult gyerekek táboroznak ezekben a napokban. A napi programjukról visszatérő diákok este szembesültek a történtekkel - írta a megyei hírportál.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×