eur:
397.18
usd:
356.59
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Teljes útzár Felső-Göd és Vác között

A 2-es főúton teljes útlezárást vezettek be Felső-Göd és Vác között ( 26-33 km ), a forgalmat a kosdi és a gödi csomópontok között az M2 autóútra terelik - olvasható az Útinform honlapján; a kozut.hu tájékoztatása szerint az M2-en azonban a teherjárművek csak díjfizetés ellenében közlekedhetnek.

Eközben a 11-es főutat teljesen lezárták Visegrád és Tát között, vagyis Dömösre, Pilismarótra és Esztergomba sem lehet azon bejutni. Akik a Pilisi feltáró úton Pilisszentlászló felől érkeznek Visegrádra, csak célforgalomba hajthatnak rá a 11-es főútra, vagyis ha az ottani kórház, vagy valamelyik szálloda az úti cél. Esztergomba a 10-es és 117-es főút felől lehet behajtani.

A 12-es főutat Nagymaroson a 8-15 km között teljesen lezárták, a forgalmat a Kismaros - Kóspallag - Márianosztra - Szob útvonalon terelik. A Szentendrei-szigeten is teljesen lezárták a Tahi és Kisoroszi közötti útszakaszt, Kisorosziba már nem lehet bejutni.

A Dunakanyarban a Szentendre Határcsárda - Szigetmonostor, a Visegrád - Nagymaros és a Szob - Pilismarót közötti komp leállt, szünetel az átkelés. Leállt a Vác - Tahitótfalu közötti komp is. Dunakeszi és Horány között, illetve a fővárostól délre a Tököl - Százhalombatta és a Lórév - Adony között nem jár a komp.

A 37-es főúton Sátoraljaújhelynél megszűnt a teljes lezárás, a kamionforgalom is megindult. Kérik, hogy aki csak teheti, a 37-es főútról térjen le a Tokaj - Rakamaz - Nyíregyháza közötti 38-as főútra, és az M3 autópályán végighajtva érheti el a fővárost.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×