Daniel Angerer, aki feleségével együtt vezeti a Klee Brasserie nevű éttermet Manhattanben, elmondta: az otthoni hűtőjükbe már nem fért be a sok anyatej, ezért úgy határozott, hogy hasznosítja kislánya eledelét, méghozzá úgy, hogy sajtot készít belőle.
Négy bögre anyatej, joghurt, tengeri só és a sajtkészítéshez elengedhetetlen rennet - ezek az összetevői a különleges készítménynek, amely a séf szerint a tehéntejből készült sajtnál édesebb ízű. Azok, akik megkóstolták az ínyencséget, pozitívan nyilatkoztak róla, ám az étteremvezető hozzátette: a legtöbben nem szívesen haraptak bele.
A séfnek azonban hamar le kellett vennie a bizarr ételt a menüről, mert a város egészségügyi hatósága figyelmeztette, hogy ne kínálgassa vele a vendégeket.
Sok a panasz az Aldi dupla kasszás megoldására