eur:
389.21
usd:
363.88
bux:
68145.13
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

London belvárosában megtámadták a brit sztárénekesnőt

Dedikálás közben megütötte Leona Lewis brit énekesnőt egy fiatal férfi London belvárosában.

Stuart Bellnek, az énekesnő szóvivőjének közlése szerint Lewis éppen Dreams (Álmok) című önéletrajzi könyvét mutatta be a Waterstone's könyvesboltban, amikor az eset történt. Autogramokat osztogatott és közös fotókhoz állt össze rajongóival. A kialakult sorból hirtelen egy férfi lépett elő, és fejen ütötte.

A 29 éves támadót a biztonsági emberek azonnal elvezették, később a rendőrség testi sértés gyanújával őrizetbe vette.

Az énekesnőt megrázta az eset, és a biztonság kedvéért orvoshoz fordult, hogy megvizsgáltassa sérülését.

Leona Lewis a The X-Factor brit tehetségkutató verseny 2006-os szériájának győzteseként kezdte zenei karrierjét. Első albuma, a Spirit világszerte 7 millió példányban kelt el. Legismertebb dala, a Bleeding Love több mint 30 slágerlista élére jutott fel.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

A Portfolio Csoport idén tavasszal is megrendezi a GEN Z Fest-et: május 9-én az Akváriumban a fókusz újra a mesterséges intelligencián, a pénzügyeken, a környezetvédelmen és a jövő kihívásain lesz. A fesztivál Delfinek között című programjában három mentor várja a fiatal felnőttek vállalkozásait és ötleteit, hogy egy 15 perces pitchet követően tanácsokkal és megoldási javaslatokkal támogassák őket. A jelentkezés holnap zárul!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×