eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Frank Lampard egy barna hölgy oldalán találta meg a boldogságot

Csak néhány héttel azután, hogy Frank Lampardnak piros lapot mutatott fel eddigi élettársa - s egyben két kislányának édesanyja -, Elen Rives, a futballsztár már vigasztalódott. Választottja Saskia Boxford, egy gazdag pénzember 23 éves lánya.

A News of the World fotói és információi szerint az elmúlt bő egy hétben többször is találkozott egymással a Chelsea csillaga, s a feltűnően csinos hölgy.

A paparazzók szívós megfigyelőmunkájának eredményeként kiderült, hogy különböző klubokban töltötték együtt az idejüket, majd együtt vacsoráztak egy nívós étteremben, majd elmentek Saskia nyugat-londoni lakásába.

Saskia Boxford egyébként a divatszakmában dolgozik, s a Chelsea szombati győzelme után Párizsba utazott egy kiállításra. Kifejezetten jó módú - Frank Lampardnak attól egyáltalán nem kell tartania, hogy csak a pénze keltette fel az ifjú hölgy érdeklődését.

A futballsztárról épen a múlt héten írta meg egy angol lap, hogy 150 feletti az IQ-ja, hasonlóval ezer emberből egy dicsekedhet. Hétéves kapcsolata néhány hete ment tönkre, miután kiderült, hogy kétszer is megcsalta élettársát.

A katalán származású Elen Rives a szakítás után igényt tart a futballsztár vagyonának egy részére, s ragaszkodik a két kislányhoz, a kétéves Lunához és az egyéves Islához. Lampardék már eladásra kínálták 8,5 millió fontot érő, a Stamford Bridge-hez, a Chelsea pályájához közös házukat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×