eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Bizarr úszószemüvege miatt tiltották ki az uszodából

Különleges úszószemüvege miatt nem mehet be egy londoni uszoda medencéjébe az a férfi, aki már több országban is a nagy feltűnést keltő maszkkal úszott. A brit fővárosban azonban lecsapott rá az "úszószemüveg rendőrség".

Roland Grimmet kitiltották az egyik észak-londoni uszodából. A létesítmény vezetőinek az volt az indoka, hogy a férfi által használt úszószemüveg nem törésbiztos, ezért arcsérülést okozhat.

Azt is mondták, hogy a maszkszerű szemüveg veszélyt jelent a többi fürdőzőre is, de viselőjének légzési nehézséget is okozhat, mert befedi az egész orrot.

A hatvanas éveiben járó férfi nem érti, hogy az uszoda vezetői miért tiltották meg a különösen nagy, szinte az egész arcát befedő szemüveg viselését, hiszen már 100 különböző medencében használta egyebek mellett Németországban, Spanyolországban, Franciaországban és Portugáliában, de sehol nem tiltakoztak ellene.

Ráaádul már 30 éve jár le abba a londoni uszodába, ahol most megtiltották a szemüveg viselését, ezért sem érti, ennyi idő után miért csapott le rá az "úszószemüveg rendőrség".

"Miután már 40 éve úszom, pontosan tudom, hogy mi a jó és a biztonságos nekem" - mondta a férfi, hozzátéve: senkinek nem akar sérülést okozni, ráadásul a lencsék műanyagok, és teljesen biztonságosak.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×