eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Az igazság odaát van - nézze meg az UFO-ról készült képeket!

Madár, repülőgép vagy valami egészen más? Fogalma sincs az ausztrál férfinak, mit fényképezett le, ezért feltetette az internetre a képeket, hátha valaki tudja a megoldást.

Alan Ferguson Ausztrália Északi Területén, Acacia Hills közelében kapta lencsevégre a titokzatos repülő tárgyat, amiről fogalma sincs, hogy micsoda. Az UFO-t magát is csak akkor vette észre, amikor letöltötte a képeket.

A 43 éves férfi ugyanakkor meg van győződve arról, hogy a felhők között szálló tárgy annak a bizonyítéka, hogy van élet a Földön kívül. "Évek óta figyelem ezeket a hátborzongató jeleket, de senki nem hisz nekem" - panaszkodott.

Abban is biztos, hogy a titokzatos repülő tárgy fémből készült - ezt azért gondolja, mert a napfény visszatükröződött róla.

Korábban látott már N alakú repülő tárgyakat is, amelyek iszonyatos sebességgel húztak el a feje fölött.

Az Északi Terület fölött egyébként mások is rendszeresen látnak UFO-kat; legutóbb a múlt hónapban jelentette valaki, hogy négy titokzatos repülő tárgyat figyelt meg a Darwintól 730 kilométerre, délre fekvő kisváros, Marlinja fölött.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×