eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ausztrál tehetségeket támogat a tragikus sorsú színész alapítványa

A januárban elhunyt Heath Ledger számos ausztrál pályatársát támogatta a hollywoodi előrejutásban. Egy nevét viselő ausztrál ösztöndíj-alapítvány most ezt a missziót karolta fel.

"Egy egész ausztrál közösség lehet hálás a nagylelkűségéért" - nyilatkozta az alapítványt létrehozó Australians in Film (AiF) szervezet elnöke, aki hozzátette: az ösztöndíj Heath Ledger szellemében szolgálja küldetést, melynek célja, hogy segítsék és ünnepeljük az ausztrál filmeseket.

A 28 éves korában véletlen gyógyszer-túladagolás következtében meghalt tehetséges sztár a filmes szervezet nagyköveteként dolgozott, és az alappal emléke előtt kívánt tisztelegni a testület.

A Heath Ledger Ösztöndíj Alapítvány létrehozását a múlt héten jelentette be az AiF éves díjkiosztó ünnepségén, ahol a színész édesapjának köszönő sorait is felolvasták.

"Ez az alapítvány némiképp azt folytatja, amit Heath személyesen tett az elmúlt tíz esztendőben, amikor anyagilag vagy bíztatásával sok Amerikában szerencsét próbáló barátot, ausztrál színészeket, rendezőket vagy írókat támogatott" - fogalmazott Kim Ledger közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×