eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Nicsak, mi dorombol a Rover motorjában?

Halálra rémült Victor Gallacher, mikor a szokatlanul erős zajt meghallotta a Rover motorházából. Hiába nézett az autó alá, nem találta a zaj forrását. A motorháztetőt kinyitva viszont legnagyobb döbbenetére egy kölyökmacskát talált.

A nyolchetes vörös macskakölyök jó néhány mérföldet megtett az autó motorházába szorulva Aberdeenben, mire kétségbeesett nyávogását meghallotta a 61 éves férfi.

"Amikor megláttam a macskát az akkumulátor alá szorulva, azt hittem elájulok. Azonnal hívtam a lányomat, aki értesítette az állatvédőket" - mesélte.

Gallacher először azt hitte, a macska elpusztult. De még jobban megijedt, amikor az állat hirtelen megmozdult. "Kikaptam a motorházból, és egy üres dobozban az anyósülésre tettem. Úgy tűnt, nem lett semmi baja" - tette hozzá.

A kismacskát egy állatmenhelyre vitték, ahol az orvos azonnal megvizsgálta. Az állatmentő autó sofőrje szerint a cica nagyon, nagyon szerencsés. "Nagy megrázkódtatás érte, de nem történt baja - csak egy kicsit olajos lett a pofája, a fülei meg az álla."

Ha a gazdája nem jelentkezik, a hét végén már örökbe lehet fogadni a szerencsés világjárót. Az állatmenhelyen addig nevet sem adnak a kölyöknek. "Nagyon barátságos, játékos és kíváncsi jószág" - mondta róla a menhely egyik munkatársa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×