eur:
390.64
usd:
358.88
bux:
72940.89
2024. július 22. hétfő Magdolna

Hulladékból termék - kiállítás a fővárosban

Hulladékból termék 2006 címmel újrahasznosított árukból rendez kiállítást a Budapesti Főpolgármesteri Hivatal. A március 7-től 10-éig tartó rendezvényen mintegy 70 vállalkozás mutatja be termékeit.

A tárlaton a többi között gumihulladékból készült járólapokat, elektronikai hulladékokból készül elektromos berendezéseket, és az autópályák építésénél felhasznált acélipari hulladékot is láthatnak az érdeklődők.

A kiállítás egyik különlegessége, hogy több olyan kínai műanyag-újrahasznosító cég is bemutatkozik, amely az európai országokból begyűjtött műanyagpalackok feldolgozását és újrahasznosítását végzi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben?

Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben?

Joe Biden regnáló amerikai elnök vasárnap este bejelentette visszalépését a 2024-es amerikai elnökválasztástól. Már Biden utódja is meg lehet, hiszen az elnök Kamala Harris alelnök elnökjelöltségét támogatja. Az eddigi pollok alapján ez azonban nem javítaná jelentősen a demokraták esélyeit Donald Trump republikánus elnökjelölttel szemben, aki úgy fogalmazott, hogy Harrist még könnyebb lesz megvernie, mint Bident.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×