eur:
393.99
usd:
354.4
bux:
72041.31
2024. szeptember 6. péntek Zakariás
Nyitókép: Pixabay.com

Recebok? Adisas? Résen voltak a határőrök

Okoztak Gyulán a bolgár kamion sofőrjének néhány kellemetlen órát. De lehet, hogy többet is.

Több mint hétezer hamis cipőt találtak egy bolgár kamionban a pénzügyőrök a gyulai határátkelőhelyen. A hamisítványok mintegy 300 millió forint vagyoni hátrányt okoztak a jogtulajdonosnak - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénteken.

A Spanyolországba tartó kamionban, a plafonig pakolt kartonokból százával kerültek elő a márkásnak tűnő cipők, azonban a lábbelik csomagolása és silány minősége arról árulkodott, hogy mindegyik hamisítvány, amit a márkák jogosulti képviselői is alátámasztottak - írták.

A lábbeliket lefoglalták, az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij csütörtök esti videóüzenetében magyarázatot adott arra, miért volt szükség az elmúlt napokban látott jelentős kormányátalakításra. Az ukrán elnök elmondta, az a cél, hogy a kormányzati intézmények olyan aktívak legyenek, amennyire csak lehetséges, jóval aktívabbak, mint korábban. Eközben Olekszandr Szirkszkij, az ukrán haderő főparancsnoka a CNN-nek adott exkluzív interjújában elmondta, azért volt szükség az augusztus 6-án kezdődött kurszki offenzívára, mert Oroszország új támadást tervezett Ukrajna ellen Kurszk felől. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×