eur:
396.71
usd:
371.44
bux:
71013.43
2024. június 27. csütörtök László
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Nyitókép: SoCalShooter/Getty Images

Azt hitte, megúszhatja egy bocsánatkéréssel

Elnézést kért a károkozó, majd elfutott a békéscsabai baleset helyszínéről. A rendőrök elfogták és büntetőeljárást indítottak ellene.

Szűkszavú bocsánatkéréssel akarta elintézni egy férfi azt, hogy balesetet okozott Békéscsabán. A miatta megsérült autóst arra kérte, ne haragudjon, majd elfutott anélkül, hogy segített volna neki - írja a police.hu.

Békéscsabán, a Békési út és a Földvári utca kereszteződésében június 17-én 21 óra körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ezért történt a baleset. A vétlen autós megsérült, miután kiszállt a kocsiból, görnyedten járt, láthatóan fájdalmai voltak, szemtanúk siettek a segítségére, hívtak mentőt, rendőrt. A baleset okozója is odament hozzá, és csak annyi mondott neki, hogy ne haragudjon, megcsúszott, majd elfutott. A sérült próbálta feltartóztatni, de nem tudta.

Szűkszavú bocsánatkéréssel akarta elintézni egy férfi azt, hogy balesetet okozott Békéscsabán. Forrás: police.hu
Szűkszavú bocsánatkéréssel akarta elintézni egy férfi azt, hogy balesetet okozott Békéscsabán. Forrás: police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai kiderítették, hogy az autót nemrégiben közvetítőn keresztül adták el, azonban nem íratták át. Tanúk segítségével sikerült tisztázni, hogy a vevő ült a volán mögött, amikor a szerencsétlenség történt. Előállították az eleki férfit, és kiderült, hogy nincs jogosítványa, mert egy korábbi baleset kapcsán indult eljárásban bevonták tőle. Ráadásul lejárt a jármű műszaki érvényességi ideje. A rendőrség a balesetet okozó autóst segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

Címlapról ajánljuk
Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott
táblázat

Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt.

A magyar menekültpolitika mintaként szolgál Ausztria számára a legesélyesebb kancellárjelölt szerint

Követendő példaként, mintaként említette Magyarország menekültpolitikáját Ausztria számára az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Herbert Kickl. A radikális jobboldali párt három hónappal az osztrák parlamenti választások előtt jelentős fölénnyel vezeti pártok népszerűségi listáját.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×