eur:
390.54
usd:
358.26
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Nyitókép: SoCalShooter/Getty Images

Azt hitte, megúszhatja egy bocsánatkéréssel

Elnézést kért a károkozó, majd elfutott a békéscsabai baleset helyszínéről. A rendőrök elfogták és büntetőeljárást indítottak ellene.

Szűkszavú bocsánatkéréssel akarta elintézni egy férfi azt, hogy balesetet okozott Békéscsabán. A miatta megsérült autóst arra kérte, ne haragudjon, majd elfutott anélkül, hogy segített volna neki - írja a police.hu.

Békéscsabán, a Békési út és a Földvári utca kereszteződésében június 17-én 21 óra körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ezért történt a baleset. A vétlen autós megsérült, miután kiszállt a kocsiból, görnyedten járt, láthatóan fájdalmai voltak, szemtanúk siettek a segítségére, hívtak mentőt, rendőrt. A baleset okozója is odament hozzá, és csak annyi mondott neki, hogy ne haragudjon, megcsúszott, majd elfutott. A sérült próbálta feltartóztatni, de nem tudta.

Szűkszavú bocsánatkéréssel akarta elintézni egy férfi azt, hogy balesetet okozott Békéscsabán. Forrás: police.hu
Szűkszavú bocsánatkéréssel akarta elintézni egy férfi azt, hogy balesetet okozott Békéscsabán. Forrás: police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai kiderítették, hogy az autót nemrégiben közvetítőn keresztül adták el, azonban nem íratták át. Tanúk segítségével sikerült tisztázni, hogy a vevő ült a volán mögött, amikor a szerencsétlenség történt. Előállították az eleki férfit, és kiderült, hogy nincs jogosítványa, mert egy korábbi baleset kapcsán indult eljárásban bevonták tőle. Ráadásul lejárt a jármű műszaki érvényességi ideje. A rendőrség a balesetet okozó autóst segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Az ukrajnai háborúban nem lehet biztosan tudni, hogy a felek mekkora veszteségeket szenvednek el a harctéren, a számokat csak tippelni lehet. A ritka kivételek egyike, hogy valamelyik harcoló fél adatokat oszt meg erről. Most az ukránok kivételt tettek egy településért vívott csatával kapcsolatban – írja az Ukrajinszka Pravda. Kiadta napi jelentését az amerikai Institute for the Study of War (ISW) az ukrajnai háborúról, amelyben ezúttal – mások mellett – Dmitrij Medvegyev kijelentéséről és az orosz sajtóról írnak. Cikkünk folyamatosan frissül a az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×