eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Police car in action with blinking light and siren signal at night in the city. Blurred bokeh background, public lighting lamps.
Nyitókép: zozzzzo/Getty Images

Rendőrségi fejlemény a ferihegyi úti kettős halálos baleset ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt közlekedési baleset feltételezett okozója ellen.

Mint arról az Infostart is beszámolt, április 18-án, csütörtökön este 22 óra körül Budapest XVIII. kerületében, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utca magasságában közlekedési baleset történt, amely két ember halálával végződött. A rendelkezésre álló adatok szerint a repülőtér irányából a város felé tartó Volkswagen Touareget egy 21 éves moldovai állampolgár vezette. Menet közben kocsijával áttért a szemközti sávba, ahol két másik autóval ütközött. Az egyik autóban ketten meghaltak, a másikban ketten megsérültek.

Az okozó jármű vezetője és utasai a baleset után elmenekültek, a rendőrség hajtóvadászatot indított ellenük.

A BRFK azonosította a Volkswagen Touareg vezetőjét, aki ellen elfogatóparancsot adott ki - olvasható a police.hu oldalon. Körözik az elmenekült utasokat, hét személyt is.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×