eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Unsplash.com

Letartóztatták a csaló neppert - videó

Luxusautó-kereskedőnek és munkagép-forgalmazónak adta ki magát.

A debreceni férfi fő profilja a drága kocsik külföldről való behozatala volt. A több tízmilliós luxusautókat valamivel olcsóbban kínálta a piaci árnál. Hogy hitelesebbé tegye a kreált nepper szerepét, nagy értékű bérelt autókkal járt − írja a 24.hu.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 11 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsították meg decemberben a 30 éves férfit. De már akkor erős volt a gyanú, hogy ennél több embert is lehúzhatott. Azóta hét sértett jelentkezett, akiknek ugyanúgy több tízmilliós luxusautókat ígért, elvette az előleget, aztán csak az ígéretek maradtak. A tavaly év végi adatok szerint 110 millió forinttal károsította meg megrendelőit, ez mostanra 203 millió forintra nőtt.

A bíróság letartóztatta a férfit. Most már 18 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett miatt folyik az eljárás vele szemben.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×