eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Bűnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt. A gyilkosság feltételezett elkövetője után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Hátborzongató részletek az angyalföldi gyilkosságról

Rendőrségi helyszínbizonyítási kísérlet során bemutatták a nagy port felkavart angyalföldi szerelmi gyilkosságot. A nyomozáshoz van erre szükség, de a bíróságon is felhasználják majd.

A Blikk közöl részleteket a bizonyítási eljárásról. A próbababán bemutatott rémtetteket, illetve ennek videófelvételét a majdani bírósági tárgyaláson is bemutatják majd.

Ezek szerint a lányt feltehetően az ágyon fekve érte az őrjöngő támadó első ütése, kalapáccsal találta el a fejét. Ám a sérülés nem volt végzetes. Ekkor kezdte fojtogatni az ágyban felülni próbáló vérző lányt, aki védekezni is képtelen volt.

Végül egy kést felkapva adta le a halálos szúrást a férfi. T. Róbert ezután a gyilkos eszközt a Dunába dobta, majd napokig bujkált a Római-part egyik elhagyatott épületében. Erről az Infostarton is többször beszámoltunk.

Dr. Somos Zoltánt ügyvéd pár szóval kommentálta értesülést: "annyit mondhatok, hogy védencem előadása szerint nagyon rövid idő alatt játszódott le a cselekmény".

Annyit tett még hozzá, hogy meggyőződése szerint védence nem kóros elmeállapotú, nem szorul ilyen értelemben gyógykezelésre, nem mentesíti a felelősség alól.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×