eur:
390.27
usd:
365.31
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi az Árpád hídon 2023. július 1-jén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Szívszorító mondatokkal búcsúzott az édesanyja az Árpád hídon elgázolt fiútól

A gyászoló édesanya az autós gázoló és az elgázolt kerékpáros fiú életvitele közötti különbségre hívta fel a figyelmet.

„Elvette a legdrágább kincsünket! Az én majdnem 27 éves fiamat ölte meg ez a nyomorult. Egy szerető, összetartó, dolgos család vagyunk. Elvette a legdrágább kincsünket, mert ő gyorsulni akart. Csak épp vezetni nem tud” – írta a közösségi oldalán a hétvégén az Árpád hídon elgázolt kerékpáros fiú édesanyja.

A blikk.hu összeállítása szerint a szalagkorlátot átszakító Mercedes által a kerékpárjával együtt elgázolt fiatal szép jövő előtt állt. Három nyelven beszélt, 3D-modellezőként dolgozott, videojátékokhoz, illetve filmekhez készített kül- és beltéri helyszíneket.

A Mercedes sofőrje, B. Dávid, ugyanakkor egy autókereskedést üzemeltet. A sportkocsik szerelmese, aki rendszeresen részt vesz gyorsulási versenyeken. Az autó, amit a gázoló vezetett, egy Mercedes E63 AMG S volt, ami 713 lóerős és 300 km/ó végsebességre képes. A Mercedest a tulajdonosa a baleset előtt nem sokkal kezdte el árulni 50 millió forint körüli áron.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×