eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Autós üldözés Magyarországon – videón a filmbe illő kaposvári hajsza

A rendőrök egy mellékutcában tudták elfogni az üldözött autóst Kapsováron.

Szombaton, valamivel hajnali kettő után a kaposvári rendőrök megpróbáltak ellenőrizni egy autót, de hiába jelezték neki, hogy azonnal álljon meg, a férfi gyorsítani kezdett.

A járőr követte a járművet, és az érkező segítséggel a pánikszerűen menekülő autóst egy zsákutcába terelték, ahonnan már nem volt kiút. A férfi ekkor a kocsiból kipattanva még megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták – írja a police.hu.

Ekkor derült ki, hogy a 29 éves helyi lakos nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt jelzett. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol az ittas vezetés miatt eljárást indítottak ellene, a jogsi nélküli vezetés miatt pedig meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×