eur:
389.28
usd:
361.63
bux:
67932.93
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pexels.com

Kerítésért állnak a bíróság előtt

Üzletszerű kerítés bűntette miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség egy nővel és egy férfival szemben, akik aktívan közreműködtek prostituáltak szervezésében

A vádirat szerint a nő és a férfi 2022 nyarán elhatározta, hogy prostitúciós tevékenységbe fog, és ennek érdekében ingatlant béreltek.

Az élettársak összesen hat nő prostitúciós tevékenységét szervezték oly módon, hogy ők biztosították a nők lakhatását és élelmezését. A férfi határozta meg a szolgáltatások tarifáit, illetve figyelt arra, hogy a nők az elvárásának megfelelően, lehetőleg minél több pénzt keresve végezzék a tevékenységüket. Élettársa a prostituáltak hirdetéseit kezelte az interneten, illetve a hirdetésekre telefonon jelentkező férfiakkal is ő tartotta a kapcsolatot.

A férfi és a nő a prostitúciós tevékenységből származó bevétel 50 százalékának átadását várta el a nőktől, és ily módon közel másfél millió forintra tettek szert.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022 szeptemberében vették őrizetbe a párost.

A Siófoki Járási Ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő vádlottakra végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta vádiratában - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×