eur:
389.95
usd:
363.88
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: police.hu

Ámokfutás a 22-es úton – ilyet még a rendőrök sem láttak

A szabálytalan közlekedési mutatványokért a járművezető pár perc alatt 15 közlekedési előéleti pontot gyűjtött össze a maximális 18-ból.

Még az rendőröket is megdöbbentette annak a sofőrnek a magatartása, akit április 1-jén kaptak lencsevégre Nógrád vármegyében a 22-es számú főútvonalon. A rendőrök civil szolgálati autóval hajtottak végre ellenőrzést, amikor délelőtt 11 óra után pár perccel észlelték, hogy egy arra közlekedő személygépjármű vezetője a forgalom elől elzárt területen, bukkanóban a kanyarodósáv igénybevételével hajt végre előzési manővert – írja a police.hu.

A sofőr azonban nem érte be ezzel a mutatvánnyal, ugyanis a megengedett 90 km/órás sebességet túllépve 190 km/órával közlekedett egészen Rétság határáig.

A rendőrök megállították a sofőrt, akire a sebességtúllépésért 200 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki, míg a szabálytalan előzésért 10 ezer forint helyszíni bírságot kellett fizetnie, emellett összesen 15 büntetőpontot osztottak ki neki – azaz három pont híján a jogosítványát is elvesztette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×