eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Fotó: Magyarország Ügyészsége videója
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége videója

Igazságosztó büntetőfékezés után börtönt kaphat a furgonos - videó

Győrben, egy dobozos kishaszongépjárművet vezetői 38 éves férfi és egy BMW-s között alakult ki komoy közlekedési konfliktus. A büntetőfékezés után akár börtönbe is mehet a magát igazságosztónak vélő sofőr.

Az eset még 2022 júliusában történt. Egy mutogatásból indult a konfliktus, amelyben egy kisteherautó és a BMW-s "csapott össze".

Az integetés közben az autó vezetője egy játékpisztolyt is felmutatott , a későbbi vádlott ettől feldühödött és a BMW elé menve büntetőfékezett.

Eközben a mögöttük haladó jármű csak forgalomtól elzárt területen tudta kikerülni a viaskodókat. A 38 éves vádlott kipattant autójából, de a BMW-s egyszerűen kikerülte az álló járművet és elhajtott - áll az ügyészség közleményében, amelyhez a Facebookon videót is mellékeltek.

A harciaskodásnak azonban ekkor még nem volt vége. A furgonos visszaszállt a járművébe és egészen a a közeli rendőrkapitányság épületéig üldözte az őt felbőszítő sofőrt, heves vitájuknak az épületből kiérkező rendőrök vetettek véget.

A szóváltás miatt a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezett, míg a vádlott ellen az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat. A bűncselekmény büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés, és az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat tiltsa el a közúti járművek vezetésétől.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×