eur:
393.01
usd:
366.59
bux:
66791.92
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Getty Images/ Ascent Xmedia

Elkötötte a gépkocsit, a tóba hajtott vele egy 16 éves lány

Elvesztette az uralmat a jármű felett.

Vádat emeltek egy tinédzser lány ellen, aki elkötött egy parkoló autót, majd egy tóba hajtott vele – derül ki a Nógrád Vármegyei Főügyészség közleményéből.

A vádirat szerint tavaly májusban az akkor 16 éves lány a szécsényi bányató mellett beült egy nyitott kocsiba, amiben a slusszkulcs is benne maradt. Elindult, majd egy kanyarban elvesztette a jármű felett az uralmat, és az útról letérve egy halnevelő tóba hajtott.

Forrás: Nógrád Vármegyei Főügyészség
Forrás: Nógrád Vármegyei Főügyészség

A Balassagyarmati Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének vétsége miatt nyújtott be vádiratot a büntetlen tinédzserrel szemben. A próbaidő tartama alatt pártfogó felügyeletre tettek indítványt, valamint arra, hogy a csaknem hatvanezer forint bűnügyi költséget is fizesse meg.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×