eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels.com

Megtalálhatták a 6 éves kislány sérelmére tűzijátékozó férfit

A kislánynak 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek.

Egy 39 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy szilveszterkor súlyos sérüléseket okozott tűzijátékkal egy hatéves kislánynak - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

A nyomozás adatai szerint szilveszter este Alsónemesapátiban, egy családi ház kapubejárójában egy szabálytalanul használt tűzijáték eltalált egy hatéves kislányt. A gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A nyomozók foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 39 éves zalaegerszegi férfit.

A rendőrség csaknem egy héttel korábbi felhívásában szemtanúkat keresett, akik láthatták a szilveszteri balesetet, akkor azonban még zalaegerszegi helyszínről kaptak bejelentést.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×