eur:
395.02
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 17. szerda Rudolf
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Megfojtotta feleségét, majd magával is végzett az idős ember, egy aknában találtak rá

Holtan találtak egy idős házaspárt egy Zala megyei faluban, a haláluk körülményeit a rendőrség már vizsgálja.

Vasárnap délután holtan találtak egy idős házaspárt Csesztregen. A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 73 éves nő halálát idegenkezűség okozta, míg a 71 éves férfi öngyilkos lehetett - írja a rendőrség.

Az eset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja.

Az MTI úhgy értesóélt, hogy a nőt 71 éves férje a ház egyik szobájában megfojtotta, majd az épület közelében saját magával is végzett. A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján arról adott hírt, hogy a rendőrség és a mentők kérésére a tűzoltók egy aknából emelték ki az idős férfi holttestét.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×