eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Rendőrök kihallgatnak egy őrizetbe vett férfit Budapesten, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon 2022. október 10-én. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Újabb három kötözős rablót fogtak el – videó, fotók

Hét éven át követett el bűncselekményeket a banda.

Elfogták az úgynevezett kötözős rablóbanda további három tagját – tudatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A banda hét éven át követett el bűncselekményeket.

Pécs, 2022. október 21.
Rendőrök előállítanak egy férfit Pécsen 2022. október 18-án. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására.
MTI/Mihádák Zoltán
Rendőrök előállítanak egy férfit Pécsen 2022. október 18-án. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására. MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrségi közleményben azt írták, hogy a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására.

A nyomokat úgy tüntették el, hogy alkoholt vagy vegyszereket locsoltak szét.

Budapest, 2022. október 21.
Rendőrök őrizetbe vesznek egy férfit Budapesten 2022. október 10-én. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására.
MTI/Mihádák Zoltán
Rendőrök őrizetbe vesznek egy férfit Budapesten 2022. október 10-én. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására. MTI/Mihádák Zoltán

A banda újabb három tagját a fővárosban, valamint Pécsett fogták el – derül ki a közleményből.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×