INFORÁDIÓ
2023. február 7. kedd
Rómeó, Tódor

elfogás

rabló

banda

Rendőrök kihallgatnak egy őrizetbe vett férfit Budapesten, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon 2022. október 10-én. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására.

Újabb három kötözős rablót fogtak el – videó, fotók

Infostart / MTI

Hét éven át követett el bűncselekményeket a banda.

Elfogták az úgynevezett kötözős rablóbanda további három tagját – tudatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A banda hét éven át követett el bűncselekményeket.

Pécs, 2022. október 21.
Rendőrök előállítanak egy férfit Pécsen 2022. október 18-án. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására.
MTI/Mihádák Zoltán
Rendőrök előállítanak egy férfit Pécsen 2022. október 18-án. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására. MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrségi közleményben azt írták, hogy a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására.

A nyomokat úgy tüntették el, hogy alkoholt vagy vegyszereket locsoltak szét.

Budapest, 2022. október 21.
Rendőrök őrizetbe vesznek egy férfit Budapesten 2022. október 10-én. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására.
MTI/Mihádák Zoltán
Rendőrök őrizetbe vesznek egy férfit Budapesten 2022. október 10-én. A férfi és társai, az úgynevezett kötözős banda tagjai ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanú szerint a 2010-ben kezdődött rablássorozatban az elkövetők főként gyorskötözővel gúzsba kötött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették ékszereik, pénzük átadására. MTI/Mihádák Zoltán

A banda újabb három tagját a fővárosban, valamint Pécsett fogták el – derül ki a közleményből.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018