INFORÁDIÓ
2022. június 30. csütörtök
Pál

puska

bántalmazás

emberölési kísérlet

ügyészség

Puskatussal verte felesége új párjának fejét

Puskatussal verte felesége új párjának fejét

Infostart

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség az elkövető ellen emberölés bűntettének kísérlete és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat.

A vádirat szerint, amíg az elkövető börtönbüntetését töltötte, felesége új párkapcsolatot létesített. Amikor a férfi szabadult, a nő ezt személyesen is közölte vele. Ekkor már új élettársával is élt Pécelen.

Az elkövető nem tudta elfogadni a kialakult helyzetet. 2019 júliusának egyik délutánján megjelent a pár lakóhelyéül szolgáló lakókocsinál, majd oda belépve azonnal felvett egy recés élű kenyérvágókést. A késsel felesége combján két felületes vágást ejtett, mire az asszony kimenekült a lakókocsiból – olvasható a Pest Megyei Főügyészség közleményében.

Ezután az elkövető az új élettárssal kezdett el dulakodni. Annak során megragadta a lakókocsiban lévő, sértett tulajdonát képező légpuskát. A fegyvert ütlegként használva, annak tusával többször is nagy erővel lesújtott a sértett fejére és védekezésként felemelt kezére. Végül a megtámadott férfinek sikerült kijutnia a lakókocsiból, az elkövető pedig elmenekült.

A támadás következtében a nő könnyű sérüléseket szenvedett, de a sértett férfi jobb singcsontja eltört és homloka is betört. A sértett férfi súlyosabb, akár halálos kimenetelű sérüléseinek elmaradása részben a védekezésének, részben pedig a véletlen szerencsének köszönhető.

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség az elkövető ellen emberölés bűntettének kísérlete és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018