eur:
393.79
usd:
365.04
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
N. János az ellene emberölés miatt folytatott per tárgyalásán a Tatabányai Törvényszék tárgyalótermében 2019. március 1-jén.  A darnózseli hentest azzal vádolják, hogy megölte feleségét, testét feldarabolta, maradványait részben elégette, majd szétszórta.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Vádemelés a darnózseli hentesnek alibit biztosító rokonnal szemben

A hozzátartozó alibit próbált a terheltnek igazolni a bűntény idejére.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közleménye szerint a vádirati tényállás szerint a nő az emberölés miatti büntetőeljárás során tanúként végig hamisan állította, hogy az elkövető a bűncselekmény időpontjában nála tartózkodott.

Mint ismert, a Kúria a férfit bűnösnek mondta ki előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettében. A férfit azzal vádolták, hogy 2014-ben megölte feleségét, a holttestet pedig a házukban lévő húsfeldolgozóban feldarabolta, maradványait elégette, majd egy réten szétszórta.

A mostani közleményben az áll, hogy az emberölés bűntette miatti büntetőeljárás során eljáró bíróságok mindegyike megállapította, hogy valótlan a terhelt és hozzátartozójának azon egybehangzó állítása, miszerint a bűncselekmény elkövetésének időpontjában a felesége megöléséért jogerősen elítélt férfi nála, a nő otthonában tartózkodott.

Az ügyészség a nőt büntetőügyben elkövetett hamis tanúzás bűntettével vádolja. A bűncselekmény büntetési tétele egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés. Az ügyészség gyorsított eljárást kezdeményezve – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzés meghozatalára tett indítványt, melyben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását kérte

Az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja megfogni az ügyben.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×